Vecka 46
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, RÅSTEKT POTATIS, TOMATSÅS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK OCH PEPPARSÅS
- D-PIZZA MED TONFISK OCH LÖK
TISDAG
- A-KOLGRILLAD RYGGBIFF MED CHAMPINJONSÅS OCH POMMES
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED REMOULOUDSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, LÖK, CHAMPINJONER OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-UGNSBAKAD LAMMLÄGG MED RIS, TOMATSÅS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED SKALDJURSSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, LÖK, VITLÖK, BROCCOLI OCH GRÄDDE
- D-TURKISK PIZZA (MEVLANA PIDE) MED NÖTFÄRS, PAPRIKA, TOMATER & OST
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALV ENTRECOTE MED PEPPARSÅS OCH POTATISGRATÄNG
- B-SMÖRSTEKT LAXFILÉ MED ROSEPEPPARSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-VEGETARISK PASTA MED FÄRSKA GRÖNSAKER, VITLÖK OCH TOMATSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED HOLLANDAISESÅS, SPARRIS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KEBABKÖTT, LÖK, PAPRIKA OCH TOMATSÅS
- D-PIZZA MED OXFILE,ÄGG,CHAMPINJONER OCH BEARNAISESÅS

