Vecka 09
Måndag
- A-KOLGRILLAD KYCKLINGSPETT MED YOGHURTSÅS, CURRYSÅS OCH RIS -
- B-FISK & SKALDJURSFRIKASÉ MED VELOUTÉSÅS OCH RIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER PAPRIKA OCH GRÄDDSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED FÄRSKA GRÖNSAKER OCH MILD KEBABSÅS
Tisdag
- A-BIFF ”STROGANOFF” MED TOPPAD CREME FRAICHE OCH RIS
- B-KOLGRILLAD LAXKOTLETT MED WOKADE GRÖNSAKER, REMOULADSÅS och kokt potatis
- C-OSTGRATINERAD PASTA MED KÖTTFÄRSSÅS, TACOKRYDDA OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRS BLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER,VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJE
Onsdag
- A-HEMLAGAD HÖGREV HAMBURGARE MED POMMES FRITES OCH TILLBEHÖR
- B-PANNERAD TORSKFILE MED TARTARSÅS OCH DILLKOKT POTATIS
- C-PASTA ”AFRIKANA” MED KYCKLING, PAPRIKA, NÖTTER, BANAN OCH CURRYSÅS
- D-PIZZA MED CHAMPINJONER, LÖK, OXFILÉ OCH BEARNAISESÅS
Torsdag
- A-KOLGRILLAD ENTRECOTÉ MED GRÖNPEPPARSÅS OCH KLYFT POTATIS
- B-KOLGRILLAD LAXFJÄRILL MED SKAGENSÅS, WOKADE GRÖNSAKER OCH KOKT POTATIS
- C-- PASTA ”AL AGLIO” MED BIFF, LÖK, VITLÖK OCH GRÄDDSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED FÄRSKA GRÖNSAKER OCH MILD KEBABSÅS
Fredag
- A-KOLGRILLAD MIXGRILL MED KYCKLINGFILÉ, LAMMFILÉ, LAMMFÄRS, YOGHURTSÅS, TOMATSÅS, RIS OCH RÅSTEKT POTATIS
- B-HUSETS FISKGRATÄNG MED HUMMERSÅS
- C-- PASTA MED KÖTTFÄRS, PAPRIKA, CHAMPINJONER, TABASCO OCH TOMATSÅS
- D-PIZZA TONO MED TONFISK OCH LÖK
