Vecka 17
MÅNDAG
- A-ANNANDAG PÅSK
- B-
- C-
- D-
TISDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, RÅSTEKT POTATIS,TOMATSÅS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED LAX, ZUCCHINI, RÄKOR, VITLÖK, TOMATSÅS OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-HUSETS HÖGREVSBURGARE MED TILLBEHÖR
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, LÖK, CHAMPINJONER OCH GRÄDDE
- D-TURKISK PIZZA (MEVLANA PIDE) MED NÖTFÄRS, PAPRIKA, TOMATER & OST
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED GRÖNPEPPARSÅS OCH POTATISGRATÄNG
- B-SMÖRSTEKT LAXFILÉ MED RÄKSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILE,CHAMPIONER,PAPRIKA,LÖK OCH PEPPARSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KEBABKÖTT, TOMATSÅS, PAPRIKA OCH LÖK
- D-PIZZA MED OXFILÉ, ÄGG, CHAMPINJONER OCH BEARNAISESÅS
