Vecka 40
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, TOMATSÅS, RÅSTEKT POTATIS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXKOTLETT MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, PAPRIKA OCH GRÄDDSÅS
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD RYGGBIFF MED KANTARELLSÅS OCH STEKT POTATIS
- B-SMÖRSTEKT FISKFILÉ MED SKALDJURSSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, CHAMPINJONER, LÖK OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-HUSETS HÖGREVSBURGARE MED TILLBEHÖR
- B-PANERAD FISKFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH KANTARELLSÅS
- D-TURKISK PIZZA (ETLI EKMET) MED NÖTFÄRS, HACKADE TOMATER, LÖK & PAPRIKA
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED SKYSÅS, BEARNAISESÅS OCH POTATISGRATÄNG
- B-SMÖRSTEKT FISKFILÉ MED DILL & PURJOLÖKSSÅS OCH POTATISMOS
- C-OSTGRATINERAD PASTA MED KÖTTFÄRSSÅS OCH GRÄDDE
- D-TURKISK PIZZA (MEVLANA PIDE) MED NÖTFÄRS, PAPRIKA, TOMATER & OST
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS,RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-HALSTRAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, BROCCOLI OCH MILD CURRYSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS