Vecka 32
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KYCKLINGSPETT MED CURRYSÅS, YOGHURTSÅS OCH RIS
- B-KOLGRILLAD LAXFJÄRILL MED APELSINSÅS, TIGERÄKOR & KOKT POTATIS
- C-PASTA ”AL AGLIO” MED BIFF, LÖK, VITLÖK, BROCCOLI OCH GRÄDDSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD FILET ”MIGNON” BLACK & WHITE (RYGGBIFF & KYCKLINGFILÉ) MED SKYSÅS, BEARNAISESÅS OCH KLYFTPOTATIS
- B-SMÖRSTEKT SPÄTTAFILÉ MED CHAMPINJONER, DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH MILD CURRYSÅS
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-UGNSBAKAD LAMMLÄGG MED YOGHURTSÅS, TOMATSÅS OCH RIS
- B-DILLSTEKT KOLJAFILÉ MED SKALDJURSSÅS OCH POTATISMOS
- C-PASTA MED MOZARELLA, PESTO, BROCCOLI, SOLTORKADE TOMATER OCH GRÄDDE
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED GRÖNPEPPARSÅS OCH POTATISGRATÄNG
- B-PANERAD TORSKFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA BOLOGNESE MED RIVEN PARMESANOST
- D-TURKISK OXFÄRSPIZZA MED FÄRSKA TOMATER, PAPRIKA, LÖK, VITLÖK OCH OST
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS,RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-HALSTRAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK, VITLÖK OCH PEPPARSÅS
- D-VEGETARISK PIZZA
