Vecka 03
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, TOMATSÅS,RÅSTEKT POTATIS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFJÄRILL MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH GRÄDDSÅS
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD RYGGBIFF MED BRUNSÅS, BEARNAISESÅS OCH KLYFTPOTATIS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED LAX, SKALDJUR, ZUCCHINI. DILL OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-KOLGRILLAD KÖFTEDOLMA FYLLD MED OST ,SERVERAS MED RIS,TOMATSÅS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, CHAMPINJONER, LÖK, PAPRIKA OCH GRÄDDSÅS
- D-TURKISK PIZZA (MEVLANA PIDE) MED NÖTFÄRS, PAPRIKA, TOMATER & OST
TORSDAG
- KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED SCHAMPIONERSÅS & POTATISGRATÄNG
- B-SMÖRSTEKT LAXFILÉ MED RÄKSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, BROCCOLI, LÖK OCH CURRYSÅS
- D-PIZZA MED OXFILÉ, ÄGG OCH BEARNAISESÅS
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS,RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, PAPRIKA, LÖK, GORGONZOLA OCH GRÄDDE
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS