Vecka 26
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, RÅSTEKT POTATIS, TOMATSÅS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, CHAMPIONER OCH MILD CURRYSÅS
- D-PIZZA MED TONFISK OCH LÖK
TISDAG
- A-KOLGRILLAD FILÉT MIGNON (BIFF & KYCKLINGFILÉ) MED SKYSÅS,BEARNAISESÅS OCH POMMES
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED LAX, ZUCCHINI, RÄKOR, VITLÖK, TOMATSÅS OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-UGNSBAKAD LAMMLÄGG MED RIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, PAPRIKA, CHAMPINJONER, LÖK OCH GRÄDDE
- D-TURKISK PIZZA (MEVLANA PIDE) MED NÖTFÄRS, PAPRIKA, TOMATER & OST
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTE MED PEPPARSÅS OCH KLYFT POTATIS
- B-SMÖRSTEKT LAXFILÉ MED RÄKSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, PAPRIKA, LÖK OCH PEPPARSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KEBABKÖTT, TOMATSÅS, PAPRIKA OCH LÖK
- D-PIZZA MED OXFILE,ÄGG,CHAMPINJONER OCH BEARNAISESÅS
