LUNCH MENY 139:-

Vardagar 11.00 -15.00

Vecka 12

MÅNDAG

  • A-KOLGRILLAD KARASIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED YOGHURTSÅS, RÅSTEKT POTATIS, RIS OCH TOMATSÅS
    • B-KOLGRILLAD LAXKOTLETT MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
      • C-HAVETS PASTA MED LAX, SKALDJUR, ZUCCHINI, DILL OCH GRÄDDE
        • D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS

TISDAG

  • A-KOLGRILLAD RYGGBIFF MED TIMJANSTEKT POTATIS OCH PEPPARSÅS
    • B-PANERAD FISKFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
      • C-PASTA INDIANA MED KYCKLING, PAPRIKA, RÄKOR OCH MILD CURRYSÅS
        • D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA

ONSDAG

  • A-HUSETS HÖGREVSBURGARE MED TILLBEHÖR
    • B-RÄKFÄRSERAD KOLJAFILÉ MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
      • C-PASTA MED STRIMLAD BIFF, LÖK, VITLÖK, BROCCOLI OCH GRÄDDE
        • D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS

TORSDAG

  • A-KOLGRILLAD KALV ENTRECOTÉ MED POTATISGRATÄNG, SKYSÅS OCH BEARNAISESÅS
    • B-SMÖRSTEKT KUNGSFLUNDRAFILÉ MED SMÖRFRÄSTA CHAMPINJONER, DILLSKY OCH KOKT POTATIS
      • C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK, VITLÖK OCH MILD PEPPARSÅS
        • D-VEGETARISK PIZZA

FREDAG

  • A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
    • B-HALSTRAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
      • C-PASTA MED OXFILÉ, GORGONZOLA, CHAMPINJONER, LÖK OCH GRÄDDSÅS
        • D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA

Har du smakat kockens erbjudande?

See kockens erbjudande