Vecka 49
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARISIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED RIS, TOMATSÅS, RÅSTEKT POTATIS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, PAPRIKA, LÖK OCH PEPPARSÅS
- D-PIZZA MED TONFISK OCH LÖK
TISDAG
- A-KOLGRILLAD KALV ENTRECOTÉ MED BEARNAISESÅS OCH POMMES
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF , PAPRIKA, CHAMPINJONER, LÖK OCH GRÄDDE
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-UGNSBAKAD LAMMLÄGG MED RIS, TOMATSÅS OCH YOGHURTSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFILÉ MED DILLSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING , CHAMPINJONER, PAPRIKA OCH CURRYSÅS
- D-TURKISK PIZZA (ETLI EKMET) MED NÖTFÄRS, HACKADE TOMATER, LÖK & PAPRIKA
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD FILÉ MIGNON (BIFF & KYCKLINGFILÉ) MED SKYSÅS, BEARNAISESÅS OCH STEKT POTATIS
- B-SMÖRSTEKT LAXFILÉ MED RÄKSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KYCKLING, PAPRIKA, BROCCOLI OCH MILD CURRYSÅS
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS,RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-UGNSBAKAD LAXFILÉ MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED KEBABKÖTT, TOMATSÅS, PAPRIKA OCH LÖK
- D-PIZZA MED OXFILÈ, PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH ÄGG