Vecka 06
MÅNDAG
- A-KOLGRILLAD KARASIK SIS (KYCKLING & LAMMFILÉ) MED YOGHURTSÅS, RÅSTEKT POTATIS, RIS OCH TOMATSÅS
- B-KOLGRILLAD LAXFJÄRILL MED HUMMERSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA MED BIFF, PAPRIKA, LÖK OCH SVAMPSÅS
- D-KYCKLING PIZZA MED MILDSÅS
TISDAG
- A-KOLGRILLAD ”FILET MIGNON” (BIFF & KYCKLING) MED POMMES, BRUNSÅS OCH BEARNAISESÅS
- B-SMÖRSTEKT KOLJAFILÉ MED SKALDJURSSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-HUSETS LASAGNE ”AL FORNO”
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH PERSILJA
ONSDAG
- A-HUSETS HÖGREVSBURGARE MED TILLBEHÖR
- B-- PANERAD RÖDSPÄTTAFILÉ MED DANSK REMOULADSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-PASTA ”AL PESTO” MED KYCKLING, MOZZARELLA, PESTO, TOMATSÅS OCH GRÄDDE
- D-KEBAB PIZZA MED MILDSÅS
TORSDAG
- A-KOLGRILLAD KALVENTRECOTÉ MED SKYSÅS, PERSILESMÖR OCH POTATISGRATÄNG
- B-POCHERAD TORSKFILÉ MED ÄGGSÅS OCH KOKT POTATIS
- C-OSTGRATINERAD PASTA MED KÖTTFÄRSSÅS OCH GRÄDDE
- D-VEGETARISK PIZZA
FREDAG
- A-GRILLMIXSPETT MED LAMMFILÉ, KYCKLINGFILÉ, LAMMFÄRS, RIS, RÅSTEKT POTATIS, YOGHURTSÅS OCH TOMATSÅS
- B-HALSTRAD LAXFILE MED CITRONSÅS, RÄKOR OCH KOKT POTATIS
- C-HUSETS PASTA MED OXFILÉ, CHAMPINJONER, LÖK, VITLÖK OCH MILD PEPPARSÅS
- D-TURKISK TUNNBAKAD PIZZA (LAHMACUN) MED OXFÄRSBLANDNING AV PAPRIKA, FÄRSKA TOMATER, VITLÖK, KRYDDOR OCH
